2012. július 24., kedd

Vega lasagne

Ebédre zöldfuszulykát készítettem, s miközben kevergettem gondoltam, mi lenne ha lasagne lapoknak lenne a tölteléke......jó ötlet volt:-).
Hozzávalók: 1/2 zöldfuszulyka, 3 db. paradicsom, 1/2 paprika, 3 cik fokhagyma, 1 hagyma, túró, kevés liszt.
Elkészítése: a fuszulykát sós vízbe főztem 10 percet. Ez idő alatt a hagymát és a paprikát párolni tettem. Mikor a hagyma üveges volt, szórtam rá egy kanál lisztet, majd hozzáadtam a fuszulykát és az együtt összeturmixolt paradicsomot, fokhagymát. Amíg a zöldfuszulyka és a többi összetevő együtt rotyogott addig a lasagne lapokat megfőztem. Rétegelve tepsibe raktam, minden réteg közé túrót reszeltem és addig tűzön hagytam amíg a túró elolvadt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése