Csirkemellett grilleztem mellé amit rozmaringgal és sóval a bőre alatt befűszereztem és 1 órára 170 C fokra sülni tettem. Az utolsó 30 percben mellé tettem a negyedekre vágott cukkinit. A cukkini külső rétege kicsit megpirult, szárazabb lett, viszont a belső része az puha zamatos maradt.
A cukkini többi felét karikákra vágtam, miután egyik felét megpirítottam megforgattam és túrót reszeltem rá. Ez a variáció is nagyon finom, egyszerű és gyors.
Csirkéhez muzsdét készítettem: a fokhagymát megtörtem, besóztam amiután levet engedett olivaolajjal kikavartam és egy kis borvízet töltöttem hozzá, h ne legyen annyira csipős.
Uhh de inycsiklandoan nez ki.
VálaszTörlésköszi:-)
VálaszTörlésTisztelt Szerkesztő!
VálaszTörlésA színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.
Az együttműködését előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Kovács Zsolt, Projektvezető
iNNOField Kft