2012. január 12., csütörtök

Currys, szerecsendiós spenót



Hozzávalók: vaj, fokhagyma, liszt, spenót, tojás, tej a címben szereplő fűszerek és só.
Elkészítése nagyon egyszerű és ami igen meghatározó volt számomra a gyorsaság:-)
Vajban a  megtört  (3 cikk) fokhagymát kicsit pároltam, sűrítésként fél kanálnyi lisztet adtam hozzá, amikor a liszt "elszíneződött" beletettem a spenótot, hozzáadtam a 2dl tejet. Amikor főni kezdett befűszereztem 2csipet szerecsendióval, 1 csipet curryvel (először próbáltam a curryt és nem mertem többet belőle), két csipet só (aki sósan szereti tehet töbet is bele) és kb. 2-3percet főztem.
Ahogy a barátnőm nevezte "tükör kokót" sütöttem mellé:-) és jó étvággyal elfogyasztottuk:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése