2012. február 26., vasárnap
Paradicsomszószos hal hagymával és barna rizzsel
Ezt az ebédet is úgyszeretem volna elkészíteni, mit az előző halas bejegyzsésem, azonban történt némi változás egy ajtónyitás közben:-). A hütőből vettem ki a bepácolt halat, és akkor látom, hogy az ajtajában van egy üveg amiben van még kb. 1dl paradicsomlé. És akkor jöt az ötlet....két fej hagymát vékony szeletekre vágtam, és a yénai tál aljára raktam, előtte persze egy kis olivaolajat "körbefutattam" a tálkában. Rátettem a halfiléket, kis citromlevelt facsartam mindkettőre és a tetejére is tettem pár karika hagymát. Majd a paradicsomlével leöntöttem. Hogy az üvegbe se maradjon semmi, ezért két-három csepp vizet engedtem bele, jól öszeráztam, s ráöntöttem ezt is elkerülve azt, hogy a hagyma odaégjen. Barnarizst főztem mellé s jó étvággyal mind megettük:D
Címkék:
bazsalikom,
curry,
fokhagyma,
hagyma,
hal,
hús,
oliva,
paradicsom,
rizs,
rozmaring,
szójaszósz,
zsája
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése